MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie mlecznych napojów fermentowanych i techniki sous-vide w kreowaniu kruchości wieprzowiny
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Małgorzata Moczkowska-Wyrwisz
Piotr Sałek
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
Mięso i jego przyszłość w erze zrównoważonego rozwoju. Poznań 28.09.2023
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Poznań 2023
Szczegóły:
*
s. 16
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0