MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Mikrobiologia środowiskowa i przemysłowa: aktualne trendy oraz perspektywy. Redakcja: Kinga Kalbarczyk, Kamil Maciąg
Abstrakt
Autorzy
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-67881-10-4
Rok wydania:
*
2023
Rozdziały:
*
Wpływ fermentacji mlekowej na przebieg procesu technologicznego i wybrane wyróżniki jakościowe piwa
[AUT.]
Sylwia Rząd-Kosidło .
Lublin 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
, s. 41-58, 978-83-67881-10-4
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0