MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi
Abstrakt
Autorzy
Marzena Pabich
Małgorzata Materska
Monika Staszowska-Karkut
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-1-3
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
27-36
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0