MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Food and agricultural byproducts as important source of valuable nutraceuticals
Abstrakt
Autorzy
Chukwuebuka Egbuna
Barbara Sawicka
Johra Khan
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Springer
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-3-030-98759-6
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Potato peels as source of nutraceutics
[AUT.]
Barbara Sawicka
, [AUT.]
Dominika Skiba
, [AUT.]
Piotr Barbaś
. [Cham] 2022 2022,
Springer
, s. 19-37, 978-3-030-98759-6
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0