MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Introduction
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-981-19-0804-0
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak
Wydawnictwo:
*
Springer
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-981-19-0805-7_1
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0