MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Barbara Krochmal-Marczak
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Springer
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-981-19-0804-0
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Characteristics of the Jerusalem artichoke
[AUT. KOR.]
Barbara Sawicka
, [AUT.]
Piotr Pszczółkowski
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, s. 7-44, 978-981-19-0804-0
Tuber Quality
[AUT.]
Barbara Sawicka
, [AUT.]
Dominika Skiba
, [AUT.]
Piotr Pszczółkowski
, [AUT.]
Barbara Krochmal-Marczak
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, s. 45-9, 978-981-19-0804-0
Utility meaning of Jerusalem artichoke
[AUT. KOR.]
Barbara Krochmal-Marczak
, [AUT.]
Barbara Sawicka
, [AUT.]
Piotr Barbaś
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, s. 91-138, 978-981-19-0804-0
Determinants of the quality of food preparations
[AUT.]
Dominika Skiba
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, s. 197-212, 978-981-19-0804-0
Introduction
[AUT.]
Barbara Sawicka
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, 978-981-19-0804-0
Conclusions
[AUT.]
Barbara Sawicka
. [b.m] 2022 2022,
Springer
, s. 253-259, 978-981-19-0804-0
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0