MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Determinants of the quality of food preparations
Abstrakt
Autorzy
Dominika Skiba
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-981-19-0804-0
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
197-212
Wydawnictwo:
*
Springer
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-981-19-0805-7_6
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0