MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Ormian
Jadwiga Topczewska
Wanda Krupa
Anna Augustyńska-Prejsnar
Jadwiga Lechowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7996-928-9
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
57-69
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rzeszowski
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://wydawnictwo.ur.edu.pl/ksi%C4%85%C5%BCki/potencjal-biologiczny-zywnosci-cz-2/
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0