MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2/ reakcja naukowa Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek
Abstrakt
Autorzy
Grażyna Gajdek
Czesław Puchalski
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rzeszowski
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7996-928-9
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków
[AUT.]
Małgorzata Ormian ,
[AUT.]
Jadwiga Topczewska ,
[AUT.]
Wanda Krupa
, [AUT.]
Anna Augustyńska-Prejsnar ,
[AUT.]
Jadwiga Lechowska .
Rzeszów 2021 2021,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 57-69, 978-83-7996-928-9
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0