MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku ekstraktu z Silybum marianum na wybrane wyróżniki jakości sterylizowanych konserw wieprzowych
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Karolina Ferysiuk
Karolina M. Wójciak
Adrianna Stasiewicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-953897-2-6
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
184-197
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0