MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego
Abstrakt
Autorzy
Radosław Kowalski
Urszula Pankiewicz
Grażyna Kowalska
Jakub Wyrostek
Monika Sujka
Artur Mazurek
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Ewelina Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-953897-2-6
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
208-217
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0