Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek

Abstrakt

Autorzy

Anna Kocira
Anna Kocira
Ewa Stamirowska-Krzaczek
Ewa Stamirowska-Krzaczek
monografia
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Polski
978-83-64377-50-1
2021
Określanie zmian jakościowych rzepaku na podstawie analizy sygnału uzyskanego przy użyciu elektronicznego nosa
[AUT. KOR.] Marek Gancarz , [AUT.] Paweł Krzaczek, [AUT.] Rafał Kornas , [AUT.] Ewa Stamirowska-Krzaczek , [AUT.] Robert Rusinek . Kraków 2021 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 55-65, 978-83-64377-50-1
Zastosowanie czujników polimerowych do określania warunków środowiskowych w chlewniach
[AUT. KOR.] Paweł Krzaczek, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Robert Rusinek , [AUT.] Grzegorz Maj. Kraków 2021 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 95-109, 978-83-64377-50-1
Marketing na rynku żywności ekologicznej w opinii jej konsumentów
[AUT.] Agnieszka Dudziak, [AUT. KOR.] Anna Kocira . Kraków 2021 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 13-37, 978-83-64377-50-1
Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej
[AUT. KOR.] Wojciech Lipiński , [AUT.] Halina Lipińska, [AUT.] Rafał Kornas , [AUT.] Ewa Stamirowska-Krzaczek . Kraków 2021 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-135, 978-83-64377-50-1
Ocena jakościowa wybranych mieszanek nasiennych gazonowych odmian traw
[AUT. KOR.] Halina Lipińska, [AUT.] Weronika Kamińska , [AUT.] Adrian Szala , [AUT.] Ewa Stamirowska-Krzaczek , [AUT.] Wojciech Lipiński , [AUT.] Rafał Kornas . Kraków 2021 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 111-126, 978-83-64377-50-1
0
0
0
0