MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba
Abstrakt
Autorzy
Jose Manuel Lorenzo
Paulo Eduardo Sichetti Munekata
Francisco J. Barba
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Academic Press
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-0-12-821233-2
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Innovative technologies in sustainable food production: cold plasma processing
[AUT.]
Magdalena Polak-Berecka
, [AUT.]
Iwona Niedźwiedź
. Amsterdam 2021 2021,
Academic Press
, s. 165-177, 978-0-12-821233-2, DOI: 10.1016/B978-0-12-821233-2.00007-1
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0