Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały.

Abstrakt

Autorzy

Bogumiła Pilarczyk
Bogumiła Pilarczyk
Agnieszka Tomzy-Marciniak
Agnieszka Tomzy-Marciniak
Renata Pilarczyk
Renata Pilarczyk
Jan Udała
Jan Udała
monografia
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Polski
978-83-7663-309-1
2021
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
[AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Ewa Januś, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Edyta Hołody , [AUT.] Aneta Krawiec , [AUT.] Katarzyna Zdrzałek . Szczecin 2021 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 49-64, 978-83-7663-309-1
Wpływ zwierząt domowych na zdrowie człowieka.
[AUT.] Angelika Cieśla , [AUT.] Michał Pluta. Szczecin 2021 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 181-194, 978-83-7663-309-1
0
0
0
0