MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały.
Abstrakt
Autorzy
Bogumiła Pilarczyk
Agnieszka Tomzy-Marciniak
Renata Pilarczyk
Jan Udała
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7663-309-1
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Jakość wieprzowiny i wpływ jej konsumpcji na zdrowie człowieka
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 35-52, 978-83-7663-309-1
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 53-70, 978-83-7663-309-1
Żywność ekologiczna w aspekcie zdrowia konsumentów
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 103-118, 978-83-7663-309-1
Nanocząstki metali – zastosowanie, toksyczność i implikacje zdrowotne
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 185-200, 978-83-7663-309-1
Wpływ zwierząt domowych na zdrowie człowieka
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 201-216, 978-83-7663-309-1
Środowiskowe uwarunkowania występowania kulawizn u krów mlecznych
Szczecin 2020 2020,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 389-400, 978-83-7663-309-1
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
[AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Ewa Januś
, [AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Edyta Hołody ,
[AUT.]
Aneta Krawiec ,
[AUT.]
Katarzyna Zdrzałek .
Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 49-64, 978-83-7663-309-1
Żywność ekologiczna w aspekcie zdrowia konsumentów
[AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Ewa Januś
, [AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Dorota Biernat .
Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 93-106, 978-83-7663-309-1
Jakość wieprzowiny i wpływ jej konsumpcji na zdrowie człowieka.
[AUT.]
Anna Kasprzyk
. Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 33-48, 978-83-7663-309-1
Nanocząstki metali - zastosowanie, toksyczność i implikacje zdrowotne
[AUT.]
Agata Święciło
, [AUT.]
Ewa Januś
, [AUT.]
Michał Święciło .
Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 165-180, 978-83-7663-309-1
Wpływ zwierząt domowych na zdrowie człowieka.
[AUT.]
Angelika Cieśla ,
[AUT.]
Michał Pluta
. Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 181-194, 978-83-7663-309-1
Środowiskowe uwarunkowania występowania kulawizn u krów mlecznych.
[AUT.]
Ewa Januś
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Paweł Żółkiewski
. Szczecin 2021 2021,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
, s. 355-364, 978-83-7663-309-1
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0