MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
Abstrakt
Autorzy
Paweł Żółkiewski
Piotr Stanek
Ewa Januś
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Edyta Hołody
Aneta Krawiec
Katarzyna Zdrzałek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt. Praca zbiorowa pod redakcją / Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7663-309-1
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : praca zbiorowa / pod redakcją Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
49-64
Wydawnictwo:
*
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id=chamo:5184026&fromLocationLink=false&theme=nukat
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0