MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie spektroskopii w bliskiej podczerwieni do oznaczania zawartości białka, tłuszczu i wody w produktach mięsnych - poprawność metody w porównaniu do klasycznych metod odniesienia
Abstrakt
Autorzy
Radosław Kowalski
Artur Mazurek
Grażyna Kowalska
Urszula Pankiewicz
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Monika Sujka
Ewelina Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta: monografia / pod redakcją naukową Stanisława Kowalskiego, Gabrieli Zięć, Iwony Drożdż
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66602-10-6
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta: monografia / pod redakcją naukową Stanisława Kowalskiego, Gabrieli Zięć, Iwony Drożdż
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
342-353
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-10-01
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0