MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta: monografia / pod redakcją naukową Stanisława Kowalskiego, Gabrieli Zięć, Iwony Drożdż
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Kowalski
Gabriela Zięć
Iwona Drożdż
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66602-10-6
Rok wydania:
*
2020
Rozdziały:
*
Zastosowanie spektroskopii w bliskiej podczerwieni do oznaczania zawartości białka, tłuszczu i wody w produktach mięsnych - poprawność metody w porównaniu do klasycznych metod odniesienia
[AUT.]
Radosław Kowalski
, [AUT.]
Artur Mazurek
, [AUT.]
Grażyna Kowalska
, [AUT.]
Urszula Pankiewicz
, [AUT.]
Marzena Włodarczyk-Stasiak
, [AUT.]
Monika Sujka
, [AUT.]
Ewelina Zielińska .
Kraków 2020 2020,
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
, s. 342-353, 978-83-66602-10-6
Wpływ ekstraktów z wybranych roślin zielnych na stabilizację nitrozylomiochromogenu w konserwach mięsnych z obniżoną zawartością azotanu (III) sodu
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Kraków 2020 2020,
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
, s. 206-219, 978-83-66602-10-6
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-10-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0