MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bezpieczeństwo przewozu żywności w aspekcie warunków temperaturowych w przestrzeni ładunkowej naczepy typu chłodnia.
Abstrakt
Autorzy
Grzegorz Maj
Paweł Krzaczek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64377-45-7
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
129-142
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://pwszchelm.edu.pl/wp-content/uploads/2021/04/Monografia-2020-spis-tresci.pdf
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0