MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek
Abstrakt
Autorzy
Anna Kocira
Ewa Stamirowska-Krzaczek
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64377-45-7
Rok wydania:
*
2020
Rozdziały:
*
Bezpieczeństwo przewozu żywności w aspekcie warunków temperaturowych w przestrzeni ładunkowej naczepy typu chłodnia.
[AUT. KOR.]
Grzegorz Maj
, [AUT.]
Paweł Krzaczek
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 129-142, 978-83-64377-45-7
Ocena stanu środków transportu na przykładzie analizy parametrów energetycznych ciągników rolniczych
[AUT. KOR.]
Paweł Krzaczek
, [AUT.]
Grzegorz Maj
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 143-171, 978-83-64377-45-7
Organizacja uprawy konopi z przeznaczeniem do produkcji biokosmetyków
[AUT. KOR.]
Magdalena Kachel-Górecka
, [AUT.]
Anna Krawczuk
, [AUT.]
Stanisław Parafiniuk
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 13-20, 978-83-64377-45-7
Marketing produktów konopnych stosowanych w biokosmetologi
[AUT. KOR.]
Anna Krawczuk
, [AUT.]
Magdalena Kachel-Górecka
, [AUT.]
Stanisław Parafiniuk
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 63-68, 978-83-64377-45-7
Wpływ umiejętności posiadanych przez rolnika, jako menadżera na zarządzanie gospodarstwem rolniczym
[AUT. KOR.]
Magdalena Kachel-Górecka
, [AUT.]
Anna Krawczuk
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 5-12, 978-83-64377-45-7
Aktywność zawodowa ludności wiejskiej na terenie województwa lubelskiego w latach 2004-2019
[AUT. KOR.]
Anna Krawczuk
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 53-62, 978-83-64377-45-7
Źródła finansowania działaności gastronomicznej
[AUT. KOR.]
Anna Kocira ,
[AUT.]
Agnieszka Dudziak
. Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 21-39, 978-83-64377-45-7
Charakterystyka wybranych strategii w ochronie środowiska przed nadmiarem azotu
[AUT. KOR.]
Wojciech Lipiński ,
[AUT.]
Halina Lipińska
, [AUT.]
Ivan Shuvar ,
[AUT.]
V. Balkovskyi .
Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 113-125, 978-83-64377-45-7
Wybrane aspekty kształtowania żyzności gleby w Polsce
[AUT. KOR.]
Wojciech Lipiński ,
[AUT.]
Halina Lipińska
, [AUT.]
Ewa Stamirowska-Krzaczek ,
[AUT.]
Rafał Kornas .
Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 127-149, 978-83-64377-45-7
Sposoby użytkowania pratoekosystemów a ich produkcyjne usługi ekosystemowe
[AUT.]
Halina Lipińska
, [AUT.]
Stanisław Franczak ,
[AUT.]
Ilona Woźniak-Kostecka
, [AUT.]
Wojciech Lipiński ,
[AUT.]
Ewa Stamirowska-Krzaczek ,
[AUT.]
Ivan Shuvar .
Kraków 2020 2020,
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
, s. 99-112, 978-83-64377-45-7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0