MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej (Antioxidant properties of selected plant materials depending on storage temperature and the use of high temperature termination treatment)
Abstrakt
Autorzy
Ewa Habza-Kowalska
Laura Dziki
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jedrzej Nyćkowiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-59-5
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
54-60
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Numer w serii:
*
10
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-01
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0