Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jedrzej Nyćkowiak

Abstrakt

Autorzy

Marcin Baran
Marcin Baran
Jędrzej Nyćkowiak
Jędrzej Nyćkowiak
monografia
Młodzi Naukowcy
Polski
978-83-66139-99-2
2019
Jaja w tradycji, kulturze i historii
[AUT.] Adrian Pluta , [AUT.] Monika Śmiech , [AUT.] Karolina Dobrosz , [AUT.] Natalia Flak , [AUT.] Justyna Batkowska. Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 62-66, 978-83-66139-99-2
Jaja gęsie w ujęciu konsumpcyjnym
[AUT.] Adrian Pluta , [AUT.] Małgorzata Stopyra , [AUT.] Alina Woronowa , [AUT.] Emil Dados , [AUT.] Antoni Brodacki, [AUT.] Justyna Batkowska. Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 67-72, 978-83-66139-99-2
Cydonia oblonga Mill-gatuneko znacznym zainteresowaniu jako źródło nutraceutyków
[AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Marta Pawlicka , [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Gabriela Widelska , [AUT.] Anna Mroczek , [AUT.] Kamil Bałabuszek . Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 33-38, 978-83-66139-99-2
Bakteriocyny w przemyśle mleczarskim
[AUT.] Jagoda Szafrańska, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Ewa Habza-Kowalska, [AUT.] Ilona Mazurkiewicz. Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 89-95, 978-83-66139-99-2
0
0
0
0