MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jedrzej Nyćkowiak
Abstrakt
Autorzy
Marcin Baran
Jędrzej Nyćkowiak
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-99-2
Rok wydania:
*
2019
Rozdziały:
*
Jaja w tradycji, kulturze i historii
[AUT.]
Adrian Pluta ,
[AUT.]
Monika Śmiech ,
[AUT.]
Karolina Dobrosz ,
[AUT.]
Natalia Flak ,
[AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 62-66, 978-83-66139-99-2
Jaja gęsie w ujęciu konsumpcyjnym
[AUT.]
Adrian Pluta ,
[AUT.]
Małgorzata Stopyra ,
[AUT.]
Alina Woronowa ,
[AUT.]
Emil Dados ,
[AUT.]
Antoni Brodacki
, [AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 67-72, 978-83-66139-99-2
Zastosowanie ziół i przypraw w technologii mięsa
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 14-20, 978-83-66139-99-2
Wartość odżywcza i bezpieczeństwo zdrowotne mięsnych wyrobów podrobowych
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 21-26, 978-83-66139-99-2
Cydonia oblonga Mill-gatuneko znacznym zainteresowaniu jako źródło nutraceutyków
[AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Marta Pawlicka ,
[AUT.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Gabriela Widelska ,
[AUT.]
Anna Mroczek ,
[AUT.]
Kamil Bałabuszek .
Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 33-38, 978-83-66139-99-2
Analiza wykorzystania wybranych powłok ochronnych w przechowywaniu chłodniczym ogórków
[AUT.]
Sybilla Nazarewicz
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Marek Domin
, [AUT.]
Katarzyna Lisiecka
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 39-46, 978-83-66139-99-2
Aspekty stosowania powłok jadalnych w przechowywaniu owoców i warzyw
[AUT.]
Sybilla Nazarewicz
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Marek Domin
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 47-53, 978-83-66139-99-2
Analiza fizykochemiczna i organoleptyczna miodów pitnych dostępnych na rynku
[AUT.]
Karolina Nowosad
, [AUT.]
Monika Sujka
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 54-61, 978-83-66139-99-2
Hydrokoloidy jako dodatki teksturotwórcze
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Bartosz Sołowiej
, [AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
, [AUT.]
Ilona Mazurkiewicz
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 83-88, 978-83-66139-99-2
Bakteriocyny w przemyśle mleczarskim
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Maciej Nastaj
, [AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
, [AUT.]
Ilona Mazurkiewicz
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 89-95, 978-83-66139-99-2
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0