MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wawryniuk
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Joanna Barłowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanu
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7996-744-5
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
143-153
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rzeszowski
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id=chamo:4808942&fromLocationLink=false&theme=nukat
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0