MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanu
Abstrakt
Autorzy
Maciej Kluz
Paweł Hanus
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rzeszowski
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7996-744-5
Rok wydania:
*
2019
Rozdziały:
*
Charakterystyka wybranych opakowań produktów mlecznych
[AUT.]
Joanna Cieślikowska ,
[AUT.]
Robert Siepsiak ,
[AUT.]
Joanna Gmitrowicz-Iwan
. Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 7-17, 978-83-7996-744-5
Wpływ endopasożytów przewodu pokarmowego na hodowlę i chów świń
[AUT.]
Marcin Bany ,
[AUT.]
Danuta Dąbrowska ,
[AUT.]
Natalia Hełetkanycz .
Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 18-26, 978-83-7996-744-5
Analiza stanu czystości wód powierzchniowych w popularnych turystycznie jeziorach Lubelszczyzny
[AUT.]
Joanna Gmitrowicz-Iwan
, [AUT.]
Joanna Cieślikowska ,
[AUT.]
Robert Siepsiak .
Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 36-44, 978-83-7996-744-5
Znaczenie kastracji w eliminacji zapachu płciowego u knurów
[AUT.]
Natalia Hełetkanycz ,
[AUT.]
Danuta Dąbrowska ,
[AUT.]
Marcin Bany .
Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 66-75, 978-83-7996-744-5
Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta
[AUT.]
Robert Siepsiak ,
[AUT.]
Joanna Gmitrowicz-Iwan
, [AUT.]
Joanna Cieślikowska .
Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 119-131, 978-83-7996-744-5
Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu
[AUT.]
Agnieszka Wawryniuk ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Joanna Barłowska
. Rzeszów 2019 2019,
Uniwersytet Rzeszowski
, s. 143-153, 978-83-7996-744-5
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0