Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanu

Abstrakt

Autorzy

Maciej Kluz
Maciej Kluz
Paweł Hanus
Paweł Hanus
monografia
Uniwersytet Rzeszowski
Polski
978-83-7996-744-5
2019
Charakterystyka wybranych opakowań produktów mlecznych
[AUT.] Joanna Cieślikowska , [AUT.] Robert Siepsiak , [AUT.] Joanna Gmitrowicz-Iwan. Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 7-17, 978-83-7996-744-5
Wpływ endopasożytów przewodu pokarmowego na hodowlę i chów świń
[AUT.] Marcin Bany , [AUT.] Danuta Dąbrowska , [AUT.] Natalia Hełetkanycz . Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 18-26, 978-83-7996-744-5
Analiza stanu czystości wód powierzchniowych w popularnych turystycznie jeziorach Lubelszczyzny
[AUT.] Joanna Gmitrowicz-Iwan, [AUT.] Joanna Cieślikowska , [AUT.] Robert Siepsiak . Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 36-44, 978-83-7996-744-5
Znaczenie kastracji w eliminacji zapachu płciowego u knurów
[AUT.] Natalia Hełetkanycz , [AUT.] Danuta Dąbrowska , [AUT.] Marcin Bany . Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 66-75, 978-83-7996-744-5
Ocena popularności żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie człowieka w opinii konsumenta
[AUT.] Robert Siepsiak , [AUT.] Joanna Gmitrowicz-Iwan, [AUT.] Joanna Cieślikowska . Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 119-131, 978-83-7996-744-5
Charakterystyka serwatki oraz sposoby jej wykorzystania w różnych sektorach przemysłu
[AUT.] Agnieszka Wawryniuk , [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Joanna Barłowska. Rzeszów 2019 2019, Uniwersytet Rzeszowski, s. 143-153, 978-83-7996-744-5
0
0
0
0