MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie świni rasy puławskiej do produkcji mięsa oraz wędlin wysokiej jakości
Abstrakt
Autorzy
Marek Babicz
Kinga Kropiwiec-Domańska
Marcin Hałabis
Piotr Skałecki
Anna Litwińczuk
Małgorzata Dmoch
Piotr Domaradzki
Michał Prasow
Bartłomiej Ruda
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki, Andrzej Junkuszew.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-304-7
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki Andrzej Junkuszew
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
219-227
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0