MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analiza fizykochemiczna i organoleptyczna produktów seropodobnych (Physicochemical and organoleptic analysis of cheese - like products)
Abstrakt
Autorzy
Kamil Toczek
Maciej Nastaj
Jagoda Szafrańska
Bartosz Sołowiej
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65917-97-3
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak].
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
137-143
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0