MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zafałszowania mięsa i produktów mięsnych na podstawie danych dostępnych w Systemie RASFF (Adulteration fraud of meatand meat products based on data available in RASFF System)
Abstrakt
Autorzy
Anna Kononiuk
Małgorzata Karwowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65917-97-3
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak].
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
90-96
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0