MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Tekstura i barwa schabu przygotowanego techniką sous-vide z sonifikacją
Abstrakt
Autorzy
Agata Nowaczyk
Dariusz Stasiak
Agnieszka Latoch
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63-761-75-2
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity"
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0