MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Tekstura i barwa schabu przygotowanego techniką sous-vide z sonikacją
Abstrakt
Autorzy
Agata Nowaczyk
Dariusz Stasiak
Agnieszka Latoch
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Informacje:
*
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-74-5
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s. 109
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0