MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Biochemical properties of thermally processed red cabbage and red onion
Abstrakt
Autorzy
Ewa Habza
Urszula Gawlik-Dziki
Jagoda Szafrańska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-65917-78-2
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Poznań 2018
Szczegóły:
*
s. 43
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0