MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Biogenic amines in dry-cured and fermented meats
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Biogenic Amines (BA): Origins, biological importance and human health implications / Joanna Stadnik editor
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-1-53612-712-6
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Biogenic Amines (BA): Origins, Biological Importance and Human Health Implications / Joanna Stadnik editor
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
243-268
Wydawnictwo:
*
Nova Science Publishers, Inc.
Seria wydawnicza:
*
Food Science and Technology
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
0