MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie kiełków wybranych roślin strączkowych jako nośników dla bakterii Lactobacillus rhamnosus GG - optymalizacja warunków otrzymywania synbiotyków
Abstrakt
Autorzy
M. Świeca
M. Kordowska-Wiater
M. Pytka
Ł. Sęczyk
U. Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Probiotyki w żywności : VIII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 26-28 kwietnia 2017 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[b.m.] [2017]
Szczegóły:
*
s. 29
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0