MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości chemiczne wybranych produktów odpadowych przetwórstwa rolno-spożywczego w aspekcie ich energetycznego wykorzystania (Chemical properties of selected agri-food industry waste products in the aspect of their use for energetics purposes)
Abstrakt
Autorzy
Joanna Szyszlak-Bargłowicz
Grzegorz Zając
Andrzej Kuranc
Tomasz Słowik
Agnieszka Dudziak
Monika Stoma
Jacek Wasilewski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/62.2018.5.26
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
779-783
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,428
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
8