MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych (The chemical composition of powdered pumpkin pulp and its application for food purposes)
Abstrakt
Autorzy
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Paweł Sobczak
Kazimierz Zawiślak
Kinga Kraśnicka
Karol Kupryaniuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/62.2018.5.21
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
758-761
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,428
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
2