MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości antyoksydacyjne komercyjnych herbatek owocowych
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Olesińska
Kamil Wilczyński
Katarzyna Luchowska
Klaudia Kałwa
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
3/4
Numer zeszytu:
*
23
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
25-30
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-03-01
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0