MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physical and sensory properties of bread containing broccoli sprouts powder
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Michał Świeca
Renata Różyło
Justyna Tomiło
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Flour - Bread ... (Abstract Book)
Informacje:
*
2013
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0