MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system
Abstrakt
Autorzy
Agata Durak
Urszula Gawlik-Dziki
Iwona Kowalska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CyTA-Journal of Food
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1080/19476337.2016.1247298
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
266-276
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2016-12-14
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,371
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
7