MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of water extract of Urtica dioica L. on lipid oxidation and color of cooked pork sausage
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1111/jfpp.12818
Tom / rocznik:
*
41
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-7
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,51
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
8