MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.)
Abstrakt
Autorzy
Urszula Złotek
Monika Karaś
Urszula Gawlik-Dziki
Urszula Szymanowska
Barbara Baraniak
Anna Jakubczyk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2016.3.27
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
281-288
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
11