MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of curing and thermal treatment of the quality of meat products from turkeys fed diets enriched protein-xanthophyll extract of alfalfa
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Polish Journal of Natural Sciences
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
Tom / rocznik:
*
30
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
349-358
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
14
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0