MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate.
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Paweł Glibowski
Justyna Libera
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2016.3.30
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
311-320
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
7