MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Mentha piperita on oxidative stability and sensory characteristics of cooked pork sausage
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1111/jfpp.12383
Tom / rocznik:
*
6
Numer zeszytu:
*
39
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1566-1573
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,894
Liczba cytowań Scopus:
14
Liczba cytowań Web of Science:
15