MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Drying and grinding characteristics of the four-day germinated and crushed wheat: a novel approach for producing sprouted flour
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Renata Różyło
Antoni Miś
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CEREAL CHEMISTRY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1094/CCHEM-09-14-0188-R
Tom / rocznik:
*
92
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
312-319
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,036
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
8