MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Onion skin - Raw material for the production of supplement that enhances the health-beneficial properties of wheat bread
Abstrakt
Autorzy
Urszula Gawlik-Dziki
Kinga Kaszuba
Katarzyna Piwowarczyk
Michał Świeca
Dariusz Dziki
Jarosław Czyż
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.foodres.2015.02.008
Tom / rocznik:
*
73
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
97-106
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
3,182
Liczba cytowań Scopus:
36
Liczba cytowań Web of Science:
38