MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of adding fresh and freeze-dried buckwheat sourdough on gluten-free bread quality
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Stanisław Rudy
Andrzej Krzykowski
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Krzysztof Różyło
Stanisław Skonecki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1111/ijfs.12622
Tom / rocznik:
*
50
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
313-322
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,504
Liczba cytowań Scopus:
34
Liczba cytowań Web of Science:
31