MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Current trends in the enhancement of antioxidant activity of wheat bread by the addition of plant materials rich in phenolic compounds
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Renata Różyło
Urszula Gawlik-Dziki
Michał Świeca
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1016/j.tifs.2014.07.010
Tom / rocznik:
*
40
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
48-61
Liczba punktów:
50
Impact Factor:
4,651
Liczba cytowań Scopus:
179
Liczba cytowań Web of Science:
161