MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Grinding and nutritional properties of six spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) cultivars
Abstrakt
Autorzy
Michał Świeca
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Renata Różyło
Sylwia Andruszczak
Piotr Kraska
Dariusz Kowalczyk
Edward Pałys
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CEREAL CHEMISTRY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1094/CCHEM-02-13-0019-R
Tom / rocznik:
*
91
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
247-254
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,231
Liczba cytowań Scopus:
19
Liczba cytowań Web of Science:
20