MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywienie / [Red. nauk. Monika Panfil]
Abstrakt
Autorzy
Monika Panfil
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65677-72-3
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Preferencje i częstotliwość spożycia mleka i produktów mlecznych przez dorosłe kobiety
[AUT.]
Zuzanna Całyniuk
, [AUT.]
Martyna Bereźnicka ,
[AUT.]
Marzena Zołoteńka-Synowiec ,
[AUT.]
Agata Malczyk .
Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 51-58, 978-83-65677-72-3
Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności
[AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Karina Gmurkowska ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Agnieszka Zaborska .
Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 35-42, 978-83-65677-72-3
Stan wiedzy konsumentów na temat żywności typu light
[AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Weronika Drozd ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Agnieszka Zaborska ,
[AUT.]
Tomasz Czernecki
. Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 43-50, 978-83-65677-72-3
Preferencje nabywców żywności ekologicznej w zależności od poziomu dochodów
[AUT.]
Jakub Chodacznik ,
[AUT.]
Waldemar Teter
, [AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Wioletta Sawicka-Zugaj
. Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 59-66, 978-83-65677-72-3
Preferencje i częstotliwość spożywania piwa rzemieślniczego przez studentów
[AUT.]
Jakub Chodacznik ,
[AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Waldemar Teter
. Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 67-74, 978-83-65677-72-3
Prozdrowotne i funkcjonalne aspekty żywności
[AUT.]
Marek Kowalczyk
, [AUT.]
Maciej Bąkowski
, [AUT.]
Michalina Floryszczak .
Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 75-81, 978-83-65677-72-3
Determinanty spożycia mleka i produktów mlecznych
[AUT.]
Agnieszka Zaborska ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Monika Piszczek ,
[AUT.]
Aneta Brodziak
. Poznań 2017 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 127-134, 978-83-65677-72-3
Świadomość studentów lubelskich uczelni na temat jakości prozdrowotnej produktów mlecznych
[AUT.]
Agnieszka Zaborska ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
. Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 135-142, 978-83-65677-72-3
Zachowania konsumentów na rynku mięsa
[AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Waldemar Teter
, [AUT.]
Wioletta Sawicka-Zugaj
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Witold Chabuz
, [AUT.]
Marta Wawryszyn ,
[AUT.]
Jakub Chodacznik .
Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 143-149, 978-83-65677-72-3
Świadomość konsumencka studentów Uniwersytetu Medycyny Weterynaryjnej w Koszycach (Słowacja) dotycząca żywności ekologicznej
[AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Wioletta Sawicka-Zugaj
, [AUT.]
Monika Dudziak ,
[AUT.]
Waldemar Teter
, [AUT.]
Witold Chabuz
. Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 150-157, 978-83-65677-72-3
Wskaźniki świeżości i jakości konsumpcyjnych jaj kurzych w czasie ich przechowywania w świetle obowiązujących aktów prawnych
[AUT.]
Kamil Drabik
, [AUT.]
Małgorzata Puk ,
[AUT.]
Patrycja Chabroszewska
, [AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2017 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 51-58, 978-83-65677-72-3
Odmiany barwne norki amerykańskiej (Neovison Vison)
[AUT.]
Małgorzata Grela
, [AUT.]
Beata Horecka
, [AUT.]
Grażyna Jeżewska-Witkowska
. Poznań, 2017 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 59-65, 978-83-65677-72-3
Wysiłkowe zmiany fizjologiczno-behawioralne a dzielność wyścigowa koni arabskich czystej krwi
[AUT.]
Monika Zastrzeżyńska ,
[AUT.]
Małgorzata Wójtowicz ,
[AUT.]
Izabela Wilk
, [AUT.]
Monika Przetacznik .
Poznań 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 122-130, 978-83-65677-72-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0