MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Technologia chłodnicza żywności wygodnej na przykładzie kotletów brokułowych
Abstrakt
Autorzy
Emilia Pałyska
Katarzyna Kozłowicz
Dariusz Góral
Karol Kupryaniuk
Agnieszka Latoch
Monika Szendała
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-79-0
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
31-39
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0