Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska

Abstrakt

Autorzy

monografia
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Polski
978-83-955655-0-3
2016
Aspekty prawne hodowli zwierząt ras lokalnych
[AUT.] Witold Chabuz, [AUT.] Wioletta Sawicka-Zugaj. [Lublin] 2016, s. 21-32, 978-83-955655-0-3
Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomie gospodarstwa
[AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Agnieszka Zaborska , [AUT.] Anna Teter, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Małgorzata Dmoch. [Lublin] 2016, s. 33-46, 978-83-955655-0-3
Jakość produktów regionalnych
[AUT.] Paulina Nazar, [AUT.] Andrzej Junkuszew, [AUT.] Tomasz Gruszecki. [Lublin] 2016, s. 64-74, 978-83-955655-0-3
Tradycyjne i regionalne produkty rybołówstwa
[AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Joanna Barłowska, [AUT.] Anna Litwińczuk, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Anna Teter, [AUT.] Jolanta Król. [Lublin] 2016, s. 108-123, 978-83-955655-0-3
Polskie sery wyróżnione znakiem jakości
[AUT.] Anna Teter, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Joanna Barłowska, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Piotr Skałecki. [Lublin] 2016, s. 124-140, 978-83-955655-0-3
5
0
0
0