MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Abstrakt
Autorzy
Joanna Barłowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-955655-0-3
Rok wydania:
*
2016
Rozdziały:
*
Znaczenie ras lokalnych w zrównoważonym rozwoju obszarów wiejskich
[AUT.]
Andrzej Junkuszew
, [AUT.]
Paulina Nazar
, [AUT.]
Tomasz Gruszecki
. [Lublin] 2016, s. 8-20, 978-83-955655-0-3
Aspekty prawne hodowli zwierząt ras lokalnych
[AUT.]
Witold Chabuz
, [AUT.]
Wioletta Sawicka-Zugaj
. [Lublin] 2016, s. 21-32, 978-83-955655-0-3
Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomie gospodarstwa
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Agnieszka Zaborska ,
[AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
, [AUT.]
Barbara Topyła
, [AUT.]
Małgorzata Dmoch
. [Lublin] 2016, s. 33-46, 978-83-955655-0-3
Jakość surowców pozyskiwanych od zwierząt ras lokalnych
[AUT.]
Paulina Nazar
, [AUT.]
Andrzej Junkuszew
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Tomasz Gruszecki
, [AUT.]
Zygmunt Litwińczuk
. [Lublin] 2016, s. 47-63, 978-83-955655-0-3
Jakość produktów regionalnych
[AUT.]
Paulina Nazar
, [AUT.]
Andrzej Junkuszew
, [AUT.]
Tomasz Gruszecki
. [Lublin] 2016, s. 64-74, 978-83-955655-0-3
Tradycyjne i regionalne produkty mięsne
[AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Zygmunt Litwińczuk
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
. [Lublin] 2016, s. 75-97, 978-83-955655-0-3
Wykorzystanie rodzimych ras świń do produkcji tradycyjnych i regionalnych produktów żywnościowych
[AUT.]
Marek Babicz
, [AUT.]
Marcin Hałabis
, [AUT.]
Kinga Kropiwiec-Domańska
, [AUT.]
Zbigniew Bajda .
[Lublin] 2016 2016, s. 98-107, 978-83-955655-0-3
Tradycyjne i regionalne produkty rybołówstwa
[AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Anna Litwińczuk
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
, [AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Jolanta Król
. [Lublin] 2016, s. 108-123, 978-83-955655-0-3
Polskie sery wyróżnione znakiem jakości
[AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Piotr Skałecki
. [Lublin] 2016, s. 124-140, 978-83-955655-0-3
Polskie miody regionalne i tradycyjne gwarancją wysokiej jakości
[AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
, [AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Piotr Skałecki
. [Lublin] 2016, s. 141-157, 978-83-955655-0-3
Efektywność produkcji w gospodarstwach utrzymujących zwierzęta ras lokalnych
[AUT.]
Witold Chabuz
, [AUT.]
Waldemar Teter
. [Lublin] 2016, s. 158-168, 978-83-955655-0-3
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0