MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie rodzimych ras świń do produkcji tradycyjnych i regionalnych produktów żywnościowych
Abstrakt
Autorzy
Marek Babicz
Marcin Hałabis
Kinga Kropiwiec
Zbigniew Bajda
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-955655-0-3
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
98-107
Wydawnictwo:
*
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0